Tavane cu plăci de gips-carton Knauf

Tavanele suspendate se prevad in cazul in care se doreste micsorarea inaltimii mari a incaperilor, sau daca trebuie mascate canale de cabluri pentru instalatii sau elemente portante, pozitionate sub planseu.

Sistemele de tavane suspendate Knauf sunt elemente de constructie fixate pe planseul portant. Sunt formate dintr-o structura de sustinere si o placare corespunzatoare cu placi de gips-carton Knauf. In cazul cerintelor de protectie la foc, tavanele se vor executa cu placi Knauf rezistente la foc, in incaperile cu umiditate se vor executa cu placi Knauf impregnate sau rezistente la foc si impregnate.

Sisteme

D 111 - Tavane din plăci de gipscarton - schelet de susţinere din lemn

In sistemul D111, placile Knauf sunt fixate prin intermediul suruburilor pe un schelet din lemn alcatuit prin rigle de montaj si de rezistenta.

Detalii CAD

D 112 - Tavane din plăci de gipscarton - schelet de susţinere metalic din CD 60/27

In sistemul D112, placile Knauf sunt fixate prin intermediul suruburilor pe un schelet din metalic realizat din profile portante si de montaj.

Detalii CAD

D 113 - Tavane din plăci de gipscarton - schelet de susţinere metalic din CD 60/27 montat la acelaşi nivel

In sistemul D113, placile Knauf sunt fixate prin intermediul suruburilor pe un schelet din metalic montat la acelasi nivel alcatuit din profile longitudinale si transversale.

Detalii CAD

D 116 - Tavane din plăci de gipscarton - schelet de susţinere metalic din UD 50/40 + CD 60/27

In sistemul D116, placile Knauf sunt fixate prin intermediul suruburilor pe un schelet din metalic realizat din profile portante si de montaj.

Detalii CAD

Produse folosite in cadrul sistemului: